Geen klimaat zonder elektriciteit

algemeen

Op Klimatisatie Van Winkel Tim - elektricien uit Bekkevoort - kan u rekenen van kleine tot grote elektriciteitswerken. Ook een bestaand netwerk aanpakken zodat het tot de hedendaagse wetgeving en eisen voldoet of een bestaand netwerk uitbreiden.

De juiste verlichting binnenhuis of in uw tuin doet veel aan uw dagelijkse activiteit. Te weinig of te veel licht hinderen u in uw bezigheden. Meer licht in de keuken en minder in de gezellige woonkamer, de nodige lichtpunten worden voorzien tot en met de aansluiting van uw armaturen.


Een toekomstgericht elektriciteitsnetwerk aanleggen is waar ik samen met u over nadenk. Ook voor specifieke toepassingen zoals domotica, parlofonie en videofonie. Er is niets zo leuk als een praktisch en comfortabel gebruik van uw installaties.

DE ZON NOG MEER BENUTTEN

Wilt u iets doen aan de elektriciteitsrekening en investeren in de plaatsing van zonnepanelen? Dan kan u ook hiervoor bij mij terecht.


Geniet van het veelzijdig aanbod en contacteer me via 0471/21.26.18 of info.klimatisatievanwinkel@gmail.com voor een vrijblijvende prijsofferte.

Flexibel in communicatie

* contacteer ons vrijblijvend

meer info