Uw garantie op verfijnde renovatiewerken

Vertrouw uw algemene renovatiewerken regio Bekkevoort toe aan Klimatisatie Van Winkel Tim. Met één aannemer zullen verbouwingen of de inrichting van uw nieuwbouw vlot verlopen, van het eerste advies tot het afwerken van de laatste details. U kan bij mij terecht voor: verwarming, ventilatie, airco, warmtepompen, zonne-energie, elektriciteit, sanitair.

Maar ook als u van een ruimte die nu dienst doet als zolder, wilt ombouwen tot een volwaardig ruimte of u wilt van de woonkamer en keuken één ruimte maken of u wilt één ruimte volledig opfrissen? Dan bent u aan het juiste adres.  


Samen zorgen we voor het totaal project. Bij al de werken zowel bij installatie van nutleidingen, verwarming, airco, elektriciteit of sanitair als bij renovatie kan er ook voor de nodige afwerking tot en met verven, behangen... gezorgd worden. Met één aanspreekpunt laat u deze toepassingen uitvoeren.

De afwerking van uw interieur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Na de chapewerken is het geen probleem om vloer, laminaat, kurk of parket te leggen. De muren worden geschilderd of bezet en ook de pas gelegde plafonds krijgen een kleurtje. Naar het einde van de renovatiewerken worden de binnendeuren geplaatst. De op maat gemaakte kasten, ook op kleine ruimten, werken het geheel af.

Hou overzicht op uw verbouwingswerken door Klimatisatie Van Winkel Tim in te schakelen. Bel 0471/21.26.18 of mail info.klimatisatie@gmail.com

Flexibel in communicatie

* contacteer ons vrijblijvend

meer info