Bedrijven

Voor bedrijven zijn wij 24/7 beschikbaar

Aarzel niet om contact op te nemen met Klimatisatie Van Winkel Tim. Installateur Tim Van Winkel uit Bekkevoort staat voor een brede waaier aan diensten die uw woning of kantoor een stevige meerwaarde bieden. 

Verwarming, ventilatie, airco, warmtepompen, zonneboiler of sanitair installeren, u doet er goed aan door ons nu te contacteren.

Verwarming

U kan uw centrale verwarming regio Bekkevoort laten plaatsen of uw huidige CV-ketel laten vervangen door Klimatisatie Van Winkel Tim.

Ventilatie

Doordat isolatie en luchtdichtheid een steeds belangrijkere rol spelen, is de plaatsing van het juiste ventilatiesysteem een belangrijk onderdeel geworden tijdens het bouwen of verbouwen van uw woning.

 

Airco

Wenst u graag gezonde lucht in uw huis die op het juiste moment de perfecte temperatuur geeft? Dan kan u hiervoor terecht bij Klimatisatie Van Winkel Tim.

 

Warmtepompen

Een warmtepomp gebruikt energie uit de natuur, hetzij uit de bodem, hetzij in de meeste gevallen uit de buitenlucht. Deze hernieuwbare energie is dus een ecologische en energie-efficiënte manier om uw woning te verwarmen en om uw sanitair warm water te voorzien.

 

Zonneboiler

Het principe van zonneboilers is dat het water kan opwarmen door middel van warmtestraling van de zon. Zo kan u goedkoop en energievriendelijk koken, wassen en douchen met warm water. Maar er kan ook voor gezorgd worden dat uw vloerverwarming via de zonneboiler gebeurt.

 

Sanitair

De dagelijkse momenten in bad of in de douche zijn een relaxerende tijd dankzij een stijlvolle en praktische inrichting van de badkamer. Van het vervangen van een toilet tot een volledige badkamerrenovatie regio Bekkevoort, Klimatisatie Van Winkel Tim is uw aanspreekpunt.

 

Waarom kiezen voor Van Winkel Tim?

✓ Voordurende bijscholing

✓ Oog voor kwaliteit

✓ Correcte prijzen