Warmtepompen

Haal energie uit de natuur met uw warmtepomp!

Een warmtepomp gebruikt energie uit de natuur, hetzij uit de bodem, hetzij in de meeste gevallen uit de buitenlucht. Deze hernieuwbare energie is dus een ecologische en energie-efficiënte manier om uw woning te verwarmen en om uw sanitair warm water te voorzien.

Verwarmen en koelen met een warmtepomp

Dit zijn de mogelijkheden:

  • De lucht-water warmtepomp: de warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht (zelfs in de winter tot -20°C) en geeft de warmte af aan het water van uw verwarmingssysteem. Deze warmtepomp kan gebruikt worden bij renovatie. Is dergelijke warmtepomp, na renovatie, niet voldoende om uw woning te verwarmen, dan kan u opteren voor een hybride warmtepomp. Dit is een combinatie van een warmtepomp met een gasketel.
  • De geothermische warmtepomp: door middel van een horizontaalcaptatienet of putboringen haalt de warmtepomp warmte uit de bodem en geeft de warmte af aan uw verwarmingssysteem. Wist u dat u uw woning in de zomer kan afkoelen met dit soort warmtepomp? De warmtepomp gaat in de zomer de warmte onttrekken uit uw woning via de vloerverwarming en deze warmte opslagen in de bodem van uw tuin. Om deze warmte op zijn beurt nuttig te gebruiken in de winter om uw woning te verwarmen.
  • De lucht-luchtwarmtepomp of in de volksmond ‘airco’. Ideaal om uw woning of een gewenste ruimte te verkoelen in de zomer of te gebruiken als verwarming in de tussen seizoenen, wanneer het ’s avonds iets te koud word in huis. Snelle koeling of warmte wanneer u het nodig heeft.

Installatie en service van uw warmtepomp

Uw draai niet vinden tijdens een hittegolf? Niet kunnen slapen bij aanhoudende hoge temperaturen? Het is verleden tijd wanneer u Klimatisatie Van Winkel Tim een airco laat installeren.

U ontdekt kwaliteitsvolle en veelzijdige toestellen tegen erg verrassende prijzen. Of bent u van plan uw verwarmingssysteem te voorzien met een warmtepomp? Contacteer me dan snel voor al uw vragen of een vrijblijvende prijsofferte.

Ik verzorg ook het onderhoud en herstelling van uw warmtepomp regio Bekkevoort, eender welk merk. Om uw comfort te waarborgen, wanneer uw warmtepomp niet werkt, kom ik zo snel mogelijk langs, om het probleem op te lossen of vast te stellen van eender welk merk. Daar geef ik prioriteit aan.

Maak een afspraak

Voor een afspraak of voor een vrijblijvende offerte: 0471/21.16.18 of [email protected].