Verwarming

Haal alle mogelijkheden uit uw centrale verwarming!

U kan uw centrale verwarming regio Bekkevoort laten plaatsen of uw huidige CV-ketel laten vervangen door Klimatisatie Van Winkel Tim.

Installatie van uw verwarming

Er zijn verschillende soorten verwarmingssystemen:

  • De traditionele verwarming door middel van een mazoutketel of gasketel in combinatie met radiatoren of vloerverwarming.
  • De mazoutketel of gasketel gecombineerd met een zonneboiler.
  • Verwarming met een warmtepomp. Hierbij zijn de mogelijkheden: de lucht-water warmtepomp, de geothermische warmtepomp en de lucht-luchtwarmtepomp.

Plaatsing van uw CV-ketel, radiatoren, vloerverwarming, boiler, warmtepomp of zonneboiler, vraag vrijblijvend naar uw offerte.

 

Service van uw verwarming

Klimatisatie Van Winkel Tim verzorgt ook het onderhoud van uw verwarmingsketel, eender welk merk. Laat uw ketel tijdig nakijken.

Voor een mazoutketel is een jaarlijks onderhoud wettelijk verplicht.
Voor een gasketel is een tweejaarlijks onderhoud wettelijk verplicht.

Opgelet bij een nieuwe gasketel, hier is een jaarlijks onderhoud aan te raden gedurende de garantieperiode van de fabrikant, om van de garantie te genieten!

Een grondig onderhoud en opvolging van uw ketel onderhoud is gegarandeerd. Laat zeker ook uw schouw kuisen, hier kan je ook voor bij ons terecht! Laat uw ketel ademen, een verstopte neus is immers ook niet leuk.

Om uw comfort te waarborgen, wanneer uw verwarming niet werkt, komen we zo snel mogelijk langs voor herstelling, om het probleem op te lossen of vast te stellen van eender welk merk. Daar geef ik prioriteit aan.

De klant van de nodige warmte voorzien, is de voldoening van het werk.  

Installatie van:

  • Gaswandketel
  • Stookolieketel
  • Vloerverwarming